Dukketeater på Arken

I dette søte gamle uthuset i en bakgård i Vestregate i Lillesand finner du et FANTASTISK dukketeater. Ivar Skippervold imponerte meg stort med engasjerende forestilling i dag da han spilte og sang, tryllet og hadde dukketeater om Rødhette og ulven. Det er dukketeater og andre forestillinger hele sommeren, du kan lese mer om det her på http://www.arken-kulturhus.no/ez/. Anbefaler alle med barn - og som er i Lillesand - til å svinge innom dukketeateret iløpet av sommeren!

***************

Vi har også vært på besøk idag i barnehagen der Johannes skal begynne i august. Vi var der drøye halvannen time, og han storkoste seg. De hadde allerede ordnet hylle til han i garderoben, så vi følte oss veldig velkommen :) Skjønne barn og voksne, flotte lokaler, og veldig bra uteområde. Her skal det bli godt å boltre seg i høst, tenker jeg!

4 kommentarer

Gunvor

30.06.2012 kl.11:37

Ivar Skippervold skal begynne som prest i Iveland:) Så ut til å være en fin barnehage Johannes skal begynne i:) Tenker han gleder seg:)

ravn73

30.06.2012 kl.11:56

Gunvor: Da tror jeg dere er super-heldige med den nye presten!!! Ja kjempefin barnehage, han ble varm i trøya allerede. De andre ungene stod i ring rundt han og han fikk så mye oppmerksomhet atte han ble litt flau i begynnelsen. Han sier han gleder seg til å klatre og til å få mange nye friends ;)

Marit

01.07.2012 kl.15:21

Skjønne Johannes(",)

Mathilde

02.07.2012 kl.22:01

Heii, ja sangen ble kjeeempe fin, mamma fortalte det! :)

Skriv en ny kommentar

ravn73

ravn73

40, Lillesand

Startet blogg før vi skulle flytte til Singapore våren 2011, og synes det var så gøy at jeg fortsatte når vi kom hjem et drøyt år etterpå. Blogger om små og store opplevelser, ting vi gjør med huset, osv.

Kategorier

Arkiv

hits