LillesandsDa´ene 2012

I disse dager er det mye liv og røre i Lillesands gater. Fullt program hver dag fra 22. juni til 1. juli. Idag var jeg der, sammen med Johannes og mine foreldre. Vi møtte også Andreas, Anita og Torkild som var smartere enn oss - de kom med BÅT istedenfor bil :) Det er kamp om p-plassene i byen nå om dagen :)

Det var rusletur i gatene, bittelittegrann handling, soft-is, Sparebanklekene og hoppeslott/sklie. Om du bor i nærheten og ikke har vært der enda, så har du fremdeles noen dager på deg til å oppleve sommerstemning og variert program på LillessandsDa´ene!

 Johannes nyter å ha besteforeldre rundt seg. Morten og jeg fikk malt litt noen ettermiddagstimer, mens leken gikk som en drøm på gutterommet. Jeg fikk kjapt beskjed om å holde meg borte, når jeg forstyrret idyllen da jeg var ferdig med å male. Det var tydeligvis viktig kvalitetstid for Johannes og mormor som foregikk der.

-  Håper du også har hatt en super onsdag! :)

2 kommentarer

Moy sin..

28.06.2012 kl.08:16

Koselige bilder!! Håper å få tatt båten til Lillesand vi også !!

Marit

01.07.2012 kl.15:28

I love small sand city

Skriv en ny kommentar

ravn73

ravn73

40, Lillesand

Startet blogg før vi skulle flytte til Singapore våren 2011, og synes det var så gøy at jeg fortsatte når vi kom hjem et drøyt år etterpå. Blogger om små og store opplevelser, ting vi gjør med huset, osv.

Kategorier

Arkiv

hits