Inngangsdøra

Hva sier inngangsdøra om de som bor der? For et par år siden, når vi kjøpte huset i Lillesand, leste jeg i et blad om nettopp dette. I veldig mange andre land er inngangsdørene ganske ulike naboenes, og ofte malt i spreke farger. I Norge har man ofte litt mer "upersonlige" dører.  Vi har en inngagnsdør som lett kunne havnet på ei liste over de fæleste dørene i byen. Fargen i seg selv er stygg, synes jeg, og i tillegg er den veldig falmet av sola. Håper ikke at noen mener at den gjenspeiler menneskene som bor bak denne døra!! :)

Jeg tror vi har funnet fargen som vi skal male huset i. Har fått oss en prøveboks på 0.5 liter som vi skal teste med når det slutter å regne. Og når alt annet er malt skal jeg se om det blir hvit, brun eller en annen farge på inngangsdøra. Jeg viste svigerfar en lapp med fargen som jeg har veldig lyst til å bruke på døra, men jeg gjennomskuet lett at han ikke hadde samme smak som meg :) Jeg lurte på hva han synes, og han svarte snillt og forsiktig: "...du kan jo bare male den om igjen..." 

Dere får følge med på bloggen fremover for å se hva vi ender opp med. Uansett er det aller meste bedre enn dette her:

 

- Kan du se på DIN inngangsdør hva slags mennesker som bor i hjemmet innenfor?

2 kommentarer

Siren

11.06.2012 kl.14:45

Hei, jeg stemmer for knall oransje:))

ravn73

12.06.2012 kl.10:34

He-he, Siren! Takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

ravn73

ravn73

40, Lillesand

Startet blogg før vi skulle flytte til Singapore våren 2011, og synes det var så gøy at jeg fortsatte når vi kom hjem et drøyt år etterpå. Blogger om små og store opplevelser, ting vi gjør med huset, osv.

Kategorier

Arkiv

hits