Ny båt

Endelg har vi fått båten som vi har ventet på i halvannet år. Skulle blitt levert til oss i påsken i fjor, men siden vi flyttet til Singapore ba vi om at de stod på lageret et år ekstra.  Dette er en helt annen type båt enn den forrige vi hadde, det var en Viknes 770. Nå er det ikke lenger mulighet for overnatting i båten, men vår nye Anytec 622 SPD har likevel alt annet vi kunne ønske oss nå. Vi vil ha en praktisk vedlikeholdsfri båt som vi kan fiske i, komme oss kjapt fra A til B, og som vi evt. kan kjøre opp på stranden med.

Idag, på vår aller første Anytec-båttur hadde vi med fiskestanga til Johannes - en nyinnkjøpt splitter ny rød Elias fiskestang :) Hadde ikke planlagt eller trodd at det skulle bli noe fisk på oss, men faktisk ble det hele tre torsk og en makrell. Så idag ble det fiskemiddag servert i sola ute på verandaen. Gøy å lære Johannes å fiske, og juble sammen når man drar opp fisken. Han synes nok det var gøyest med makrellen som sprellet noe veldig. Slike dager er virkelig gode!! 

Gleder oss til å bli bedre kjent med båten, og med Lillesands skjærgård. Det er utrolig mange flotte steder. Vi har ikke hatt båt i Lillesand før da vi solgte vår gamle båt idet vi flyttet hit for snart to år siden. Men vi har vært her noe på båttur tidligere, og også vært litt i kajakk her. Det blir fint og samle opp mange sommerminner fra skjærgården denne sommeren.

- Ship o´hoi!

3 kommentarer

Moy sin..

11.06.2012 kl.22:52

Grattis med ny båt!! Dere må komme sjøveien til Brevik da, så skal jeg vise to fantastiske plasser for bading. Langgrundt og fint:)

ravn73

12.06.2012 kl.10:33

Takk! Supert med gode ideer til badeplasser!! :)

Marit

12.06.2012 kl.20:47

Nyyyyyyyt(",)

Skriv en ny kommentar

ravn73

ravn73

40, Lillesand

Startet blogg før vi skulle flytte til Singapore våren 2011, og synes det var så gøy at jeg fortsatte når vi kom hjem et drøyt år etterpå. Blogger om små og store opplevelser, ting vi gjør med huset, osv.

Kategorier

Arkiv

hits